Ellie Lust

RTL Boulevard besprak gisterenavond die grandioze eerste aflevering van het Wie is de Mol?-jubileumseizoen. De showrubriek haalde er ook nog een fragmentje bij van een tijdje terug. Toen vroeg het programma aan Ellie Lust of ze meedeed met het extra seizoen. Haar reactie is geniaal!

Article continues after the ad

"Als ze me gevraagd hadden, had ik natuurlijk onmiddellijk ja gezegd", aldus Ellie nadat verslaggever Aran Bade een tijdje terug vroeg naar het jubileumseizoen. Wat het nu nog grappiger maakt om terug te zien: Ellie werd samen met presentator Rik van de Westelaken geïnterviewd vanwege een Gay Pride-event en hij staat er echt met stalen gezicht bij te kijken. Heerlijk.

Leugentje om bestwil

Natuurlijk zat er voor Ellie niets anders op dan ontkennen. Ze kon moeilijk zeggen: 'ja, ik deed mee en ik was ook nog eens de Mol!' Het is dan natuurlijk wel goud om zo'n fragment nu terug te zien. "Jammer dat je niet meedoet?", vroeg Aran. Ellie: "Ja, natuurlijk. Het is alleen euh... Ja, mijn werkleven leende zich er toen ook niet voor. Ik had het erg druk. En je moet ook wel gevraagd worden. Dat is misschien ook wel handig." Rik, jij nog iets toe te voegen?

Ellie Lust nog wel een seizoen

In de eerste aflevering zagen we dat Ellie meteen hypergefocust te werk ging. De Mol knijpt 'm natuurlijk met zo'n oud-politievrouw in de groep. En ze is er nu extra op gebrand om de saboteur te ontmaskeren. "Ellie had denk ik zo één van de kandidaten kunnen zijn", zei Rik doodleuk in het filmpje. "Maar we hebben gewoon tien superleuke andere mensen." Terug in de Boulevard-studio kon Peter R. de Vries het niet laten om toch even te reageren. Volgens hem kunnen "vooral politievoorlichters" heel goed liegen.


Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 te zien op NPO 1.