Amerika is al een aantal dagen in de ban van orkaan Florence. In North Carolina zijn er door de orkaan vijf doden gevallen. Inmiddels is de orkaan echter behoorlijk afgezwakt en wordt 't een tropische storm genoemd. Stuk minder gevaarlijk dan een orkaan uiteraard. Maar daar is deze weerman nog niet van op de hoogte gesteld.

Article continues after the ad

Op Twitter gaat een video van weerman Mike Seidel van The Weather Channel viral. Mike heeft het overduidelijk erg zwaar in de winderige omstandigheden en gebruikt al zijn krachten om niet het beeld uit te waaien. "Het is nu nog erger dan het tot nu toe geweest is", hoor je hem zeggen terwijl hij naarstig zijn evenwicht probeert te bewaren. Als de camera een klein beetje uitzoomt, zien we een paar tellen later gewoon twee knullen in korte broeken vrij relaxt voorbij wandelen. Het dramatische optreden maakt op Twitter heel wat reacties los.

The Weather Channel wist aan Buzzfeed te melden dat hun verslaggever zich helemaal niet aanstelde: "Het is belangrijk om men erop te wijzen dat de twee mannen op asfalt lopen, terwijl Mike Seidel zich op nat gras staande moet zien te houden, nadat hij tot 1 uur 's nachts gewerkt heeft en ongetwijfeld uitgeput is." Hou vol, Mike!