Fajah Laurens

Fajah Lourens is gevraagd of ze verleidster wil zijn voor het programma Temptation Island VIPS. Dat laat ze via een Instagram-video weten aan haar volgers. 

Article continues after the ad

In de video zegt ze gierend: “Het moment waarop je gevraagd wordt voor Temptation Island, terwijl je vrijgezel bent, VIPS. En dat dan het gesprek opeens verandert van: wil je geen verleidster worden? Oh my god, wat erg!"

Barbie

Vorige week maakten we bekend dat Samantha ‘Barbie’ de Jong volgens Roddelblad Weekend door RTL gevraagd was als verleidster voor de nieuwe reeks van Temptation Island VIPS.  Dit is erg schokkend, aangezien haar ex Michael ook misschien mee zou doen met zijn nieuwe vriendin. Verschillende familieleden van Barbie spraken met het roddelblad. Maar, RTL gaf in een statement aan dat dit niet waar is.

Temptation Island 2019

In Temptation Island gaan vier koppels de ultieme relatietest aan door twee weken lang gescheiden van elkaar op een tropisch eiland te leven met allerlei verleiders. Elke avond is er een feest met veel alcohol, en de vrijgezellen proberen de koppels te verleiden. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn hier te zien.

Temptation Island 2019 is vanaf 7 februari te zien op RTL5.