Jordy in De Bachelorette

YouTuber Rijk Hofman deelt een saillant gerucht over ex-deelnemer Jordy Jahmal van De Bachelorette. Zelf ontkent hij, maar een anonieme bron beweert dat hij meedeed voor de 'fame' en stiekem al een vriendin had tijdens de opnames (en die nog steeds zou hebben).

Article continues after the ad

Het leek er sterk op dat de veelbesproken Jordy en Bachelorette Gaby Blaaser een supersterke connectie hadden, maar de actrice stuurde hem en Jethro tot verbazing van Videoland-kijkers naar huis in de meest recente aflevering. Ligt het verhaal toch wat anders? Stuurde Gaby Jordy naar huis om een héle andere reden?

Gaby en Jordy

In de video hieronder zie je hoe Rijk - die tevens een Bachelorette-napraatprogramma presenteert voor Videoland - precies laat zien wat de anonieme bron allemaal beweert in privéberichtjes. "Dit is niet oke als dit waar is", zegt Rijk tegen de bron. "Ik zweer op m'n hele familie dat het waar is", pareert deze persoon. Ook showt hij de reactie van Jordy, bij wie hij uiteraard verhaal ging halen. "Nee dat had ik niet", reageert Jordy op de vraag of hij een vriendin had tijdens de opnames. "Anders had ik nooit meegedaan.

Allemaal heel juicy natuurlijk, maar wat het een beetje verwarrend maakt: Gaby deelde de bewuste Jordy-fragmenten uit Rijks video via haar eigen Insta Stories. 


De waarheid

Wat Gaby hiermee bedoelt, is niet bekend. Maar het is uiteraard voer voor veel speculaties. Hoe het écht zit? Dat is natuurlijk moeilijk te zeggen. Het zijn twee verhalen die recht tegenover elkaar staan. Wat we in ieder geval wél weten: De Bachelorette nadert zijn grote ontknoping! de overgebleven mannen die het hart van Gaby proberen te winnen zijn Joey en Niek. Aankomende woensdag zien we wie uiteindelijk de allesbeslissende roos krijgt!
 

Foto Jordy: Jean-Pierre Fourie/Videoland.