Jan Smit

Jan Smit maakte tijdens de Songfestival-loting de tongen los met zijn nieuwe coupe. Het kapsel kreeg al bijna de vraag hoe het weer daarboven is, en visagist Mari van de Ven verklapt dat het nóg hoger zal zijn tijdens het Songfestival in mei!

Prachtige presentator

De nieuwe look van Jan werd wisselend ontvangen. Mari trekt zich er allemaal niks van aan: “Het is wel een lekker ding, toch? Hij krijgt een beetje een baardje en ik zeg: ‘dat haar moet wat langer.” En langer gaat het worden: “ik heb nog een paar maanden om het te laten groeien bij hem.” In mei verwachten we een spektakel op het hoofd van Jan.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En we zijn begonnen! #ESF2020 #Eurovision #songfestival @jansmit

A post shared by Mari van de Ven (@marivandeven) on

 

Hoge ogen

De visagist vindt het vooral leuk om Jan Smit een totaal nieuwe look te geven. “Men is het niet gewend, dus hoe leuk is het om voor dit weer geheel wat nieuws te doen? Ik heb er zin in.” Als het aan twitterend Nederland ligt zal er hoe dan ook genoeg over gepraat worden.

Article continues after the ad

 

Nog wat langer uitrusten

Jan Smit laat via Instagram weten dat hij de komende maanden niet zal werken. Eerder maakte hij zijn agenda al leeg door acute laryngitis, en voor het Songfestival wil de zanger alle rust pakken. BN’ers steunen Jan Smit massaal onder zijn Instagram-post.

 

De Volendammer is momenteel boomhutten aan het bouwen, en klaagt de volgende dag als de gemeente het bouwwerk sloopt.