Twee vriendinnen kijken op de timetable van Central Park Festival

Yayyy! De timetable van Central Park Festival is bekend. En dat is megachill want met zoveel goede artiesten, begint het FOMO-gevoel lichtelijk op te borrelen. We hebben de leukste acts voor je geselecteerd zodat jij alvast kunt beginnen met het plannen van jouw ideale festivaldag op 25 mei.

Miss Montreal – 13:00 – 14:00 uur

Haar zangcarrière begon bij de intro van het kinderprogramma Huisje, Boompje, Beestje. Waarna in 2008 Miss Montreal ontstond. Na vele singles en albums wist Sanne zich niet alleen in de muziekwereld op de kaart te zetten maar ook als coach bij The Voice Of Holland. In het voorjaar staat Sanne met haar Fu-Fu-Fu-Fuck It! – tour in theaters door het hele land. Het is toch om te gieren, haar zelfspot! Met Miss Montreal op de mainstage weet je: er moet gedanst worden.

Miss Montreal met gitaar en handen in de lucht op podium

Douwe Bob – 14:45 – 15:45 uur

De hoogtepunten volgden elkaar in rap tempo op voor deze getatoeëerde spetter. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ wordt vervolgens op de radio helemaal grijsgedraaid en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. Maak je klaar voor een lekkere mix van gevoeligere en feestelijke songs op de mainstage.

Douwe Bob met gitaar op podium

RONDÉ – 15.45 – 16.45 uur

De bandleden leerden elkaar kennen op de Herman Brood Academie en zijn tegenwoordig niet meer weg te slaan van het podium. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat dit jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single ‘Calling’ je niet kan zijn ontgaan. Ze stonden op de eerste editie van Central Park en zijn dit jaar terug van weggeweest! Met frisse zin en een hoop nieuwe muziek komen ze het dak van de Marquee blazen.

Rondé bandleden groepsfoto

Son Mieux – 17:00 – 17:45 uur

Son Mieux is het alter ego van Camiel Meiresonne. Camiel is liedjesschrijver, zanger, gitarist, toetsenist en producer. Kortom een muzikale duizendpoot die je de komende tijd zeker in de gaten moet houden. Zijn song ‘Everyday’ werd 3FM Megahit en ook zijn debuutalbum, Faire de Son Mieux gooide hoge ogen. Bij de Pavilion stage kun je volledig uit je plaat op zijn dansbare folk met elektronische invloeden.

Son Mieux in pak kijkt naar beneden

Racoon – 18:15 – 19:15 uur

Met drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs op zak, kunnen we niets anders zeggen dan dat Racoon onwijs lekker gaat. De band kan leunen op een lange reeks hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Met hun album ’Look Ahead And See The Distance’ stonden ze in april in een stijf uitverkochte Ziggo Dome. Schraap die keeltjes maar alvast want meeblèren bij de mainstage zal je!

Racoon tijdens optreden

Ronnie Flex & Deuxperience – 19:30 – 20:30 uur

Ronnie Flex is niet meer weg te denken in de hitlijsten. Hij is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistieke boegbeeld van de hiphop. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts. Samen met de band Deuxperience tourt hij sinds vorig jaar door Nederland. Ondersteund door deze 9-koppige band komen zijn Caribische roots naar de voorgrond, en is stilstaan bij podium Marquee sowieso geen optie.

ronnie flex met deuxperience

De Jeugd van Tegenwoordig – 21:30 – 22:30 uur

De mannen bracht de afgelopen jaren vier studio-albums uit met hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’ en ‘Watskeburt’. Wist je dat ze met het laatstgenoemde pareltje ’s lands favoriete Brabander Guus Meeuwis van de nummer 1-positie hebben gestoten? De formatie stond op alle grote podia in Nederland en België en speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Rock Werchter. Op 25 mei bestormen ze de Marquee met een onuitputtelijke berg energie.

De Jeugd van Tegenwoordig tijdens optreden

Nog geen kaartje bemachtigd voor Central Park Festival? Je ticket koop je hieronder, inclusief een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro. Je kunt ook meer lezen over de uitstekende wijnen die je kan krijgen bij de wijnfontein straks. En er zijn sowieso wat modetrends die je dit festivalseizoen kan volgen.

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

More content below the advertising