De horrorfilm 47 Meters Down bleek dit jaar een onverwachts bioscoopsucces. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven!

Article continues after the ad

Haaienvoer

In 47 Meters Down komen twee zussen vast te zitten in een haaienkooi op de bodem van de oceaan. Als ze niet ontsnappen, zullen ze sterven aan zuurstoftekort of als voer dienen voor de hongerige haaien. De horrorfilm was deze zomer een onverwachte hit aan de bioscoopkassa. Sterker nog, met een wereldwijde opbrengst van ruim 53 miljoen dollar is het de succesvolste onafhankelijk geproduceerde film tot nu toe! Geen wonder dus dat de makers staan te springen om een vervolg te maken!

Ruïnes

In 48 Meters Down wordt de actie verplaatst van Mexico naar Brazilië. Een groepje vriendinnen dat daar op vakantie is wil niet de geijkte toeristenattracties zien en belandt op een afgelegen strand. Onder de azuurblauwe oppervlakte zouden zich namelijk een aantal prachtige eeuwenoude ruïnes bevinden. Maar de vakantiegangers komen er al snel achter dat ze niet de enigen zijn die zich schuilhouden in de onderwatergrotten…

Johannes Roberts zal opnieuw het scenario en de regie voor zijn rekening nemen. Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor 48 Meters Down van start zullen gaan.