Gwyneth Paltrow voor de Golden Globes van 2019

Iron Man-actrice Gwyneth Paltrow, ook bekend van Netflix-serie The Politician, raakte in januari 2020 besmet met het coronavirus. Uiteindelijk bleek het - houd je vast - een "cadeautje" voor haar lichaam, zo beweert ze.

Article continues after the ad

Het klinkt meer wappie dan het uiteindelijk is. In een livechat van haar lifestylemerk Goop, je weet wel, van de onvolprezen vagina-geurkaars, vertelt Gwyneth namelijk dat ze na haar besmetting veel gezonder is gaan leven, vandaar dat ze het nu als een 'cadeautje' ziet.

'Ontzettend moe'

Gwyneth had maar weinig puf dus besloot ze zich te laten testen. "Ik voelde me ontzettend moe, was wazig in mijn hoofd en kreeg last van ontstekingen in mijn lichaam. Toen ben ik naar de dokter gegaan om wat testen te doen en toen bleek ik het virus te hebben. Mijn arts vertelde me toen meteen dat het herstel van corona langer zou duren dan het geval is bij een ander virus."


Corona-cadeautje

Meer dan een jaar na de besmetting ziet haar leven er anders uit. "Ik voel me goed nu, heb energie en zie het min of meer als een cadeautje aan mijn lijf. Ik sport elke ochtend en probeer zo vaak mogelijk in de sauna te zitten om giftige stoffen af te voeren en zodoende gezond te blijven." Kijk, dat is toch eens wat anders dan de laatste keer toen Gwyneth in het nieuws kwam. Toen deed een gebruiker van haar vagina-kaars in geur en kleur uit de doeken hoe het ding ontspoorde en bijna haar hele huis in de hens zette.