Gwyneth Paltrow voor de Golden Globes van 2019

Actrice, maar tegenwoordig vooral lifestyle-goeroe Gwyneth Paltrow brengt een nieuwe geurkaars op de markt. Eentje die ruikt naar... orgasme!

Article continues after the ad

Gwyneth en haar lifestyle-imperium Goop - bekend van de ietwat zorgwekkende Netflix-docu - hebben de smaak flink te pakken. Eerder veroverde de vagina-geurkaars, die ruikt naar Gwyneths eigen flamoes, al de markt en nu is het de beurt aan een orgasme-kaars!

Dampende geuren

Zal de orgasme-kaars net zo'n doorslaand succes worden als de vagina-variant? Aan de marketing zal het niet liggen. Gwyneth verkoopt de kaars op haar webshop met de titel This Smells Like My Orgasm. Volgens de webshop is de geur samengesteld uit pompelmoes, neroli en rijpe cassisbessen vermengd met buskruitthee en rozen voor een geur die sexy, verrassend en enorm verslavend schijnt te zijn. Hoe Gwyneth in hemelsnaam tot dit brouwsel kwam? Euh... willen we dat weten dan?

Kopen!

Dit is natuurlijk géén standaard Blokker-geurkaarsje van een paar euro. Nee, je moet hier echt je portemonnee voor trekken. Voor 66,50 euro kun je een orgasme-kaars scoren! Pre-orderen kan vanaf nu en dan gaat 'ie vanaf 25 juni op de 'post'. Nou, waar wacht je nog op?