Heel het internet is gek op Gwyneth Paltrow’s Halloween-kostuum! Voor het spookachtige feest keerde de actrice terug naar één van haar beroemdste rollen. What’s in the box?

Article continues after the ad

Paltrow dropte vannacht op Instagram een foto van haar Halloween-kostuum. Samen met haar partner, scenarioschrijver Brad Falchuk, keerde ze terug naar 1995. Het duo feestte in de lugubere stijl van… Seven!

Falchuk droeg het gevangeniskostuum van John Doe (Kevin Spacey), die een nare verrassing heeft voor rechercheur David Mills (Brad Pitt). Jawel! Gwyneth Paltrow’s hoofd in een kartonnen doos! Simpel, effectief en met een gezonde dosis zelfspot. Wat ons betreft wint Paltrow het Internet (en Halloween)!

We zien de actrice waarschijnlijk pas in 2019 weer op het witte doek. Momenteel filmt ze de opvolger van Avengers: Infinity War, waarin ze Tony Stark’s vriendin Virginia ‘Pepper’ Potts speelt. Brad Falchuk werkt momenteel aan de serie 9-1-1 op Fox. De reeks biedt een aangrijpende, maar óók humoristische, kijk op het spannende werk van hulpdiensten.