Gwen van Poorten, BNNVARA, presentatrice

Gwen van Poorten zou best een tv-comeback willen maken! Het voormalig gezicht van BNNVARA presenteerde de afgelopen jaren diverse programma's, maar is sinds 2018 vooral online aan het werk. 

Article continues after the ad

Dit vertelt ze in een gesprek met presentator Art Rooijakkers op Instagram.

Voorwaarden

"Ik denk dat ik uiteindelijk wel weer een programma ga maken, maar dan wil ik dat wel heel graag op de bouwstenen die ik zelf heb gelegd", legt Gwen uit. Om te voorkomen dat ze straks vast zit aan een programma dat niet helemaal bij haar past, heeft ze wel wat voorwaarden: zo wil ze een bepaalde vrijheid hebben. 

Eruit flappen

Dat had ze namelijk bij Spuiten en Slikken niet. "In dat laatste seizoen mocht ik de tafel leiden maar dan kom ik gewoon niet goed uit de verf", blikt ze terug. "Dat is gewoon nog niet mijn plek. Ik wil spontaan zijn. Ik wil niet een blokje krijgen van drie minuten waarin ik al weet welke vragen ik moet stellen. Ik wil gewoon alles wat ik denk eruit kunnen flappen." Het is dat ze nu bij Talpa aan het reorganiseren zijn, maar anders zagen we haar best naast Britt Dekker: zij zijn wel aan elkaar gewaagd als het om spontane acties gaat

Bekijk hieronder de hele video met Art en Gwen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Art Rooijakkers (@artrooijakkers) op