Guus Meeuwis, huis

Guus Meeuwis mocht weer even uit zijn 'grijze bunker': hij doet mee aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens! Dat niet alleen: KRO-NCRV maakte ook nog meer namen bekend.

Article continues after the ad

Nog zo'n anderhalve week en dan zien we Philip Freriks en Maarten van Rossem weer terug voor een nieuwe reeks van De Slimste Mens. Naast Guus Meeuwis doen in ieder geval ook BNNVARA-presentatrice Emma Wortelboer en tv-kok Sharon de Miranda mee! Gaat één van hen Astrid Kersseboom van haar slimste-troon stoten?

Black-out

Guus ziet hiermee een droom uitkomen. "De Slimste Mens is een langgekoesterde wens met een beetje een sadomasochistisch randje eraan." Hij gaat niet zo relaxt de opnames in. "Ik vrees voor een black-out. Mijn omgeving zit me aardig onder druk te zetten, maar ik houd gewoon rekening met een stille aftocht na één aflevering. Dan hebben we tegenwoordig gewoon mondkapjes en ik kan een pet opzetten.

Emma Wortelboer komt ook alvast met een waarschuwing. Als ze uiteindelijk De Slimste Mens weet te winnen, gaat ze NOG HARDER schreeuwen dan bij haar beruchte Songfestival-gil-moment...


En de andere kandidaten dan?

Andere kandidaten voor het aankomende winterseizoen van De Slimste Mens worden elke werkdag bekendgemaakt op de social-kanalen van de show!

De Slimste Mens is vanaf maandag 14 december iedere werkdag om 20:40 uur te zien op NPO 2.