Onze Jongens in Miami, Jim Bakkum

Onze Jongens in Miami draait officieel pas sinds afgelopen donderdag in de bioscoop, maar heeft nu al 100.000 bezoekers weten te trekken. Daarmee heeft de film officieel een Gouden Film-status bereikt! 

Article continues after the ad

Onze Jongens in Miami is daarmee de tweede film die dit jaar een Gouden Film Award ontvangt. Vorige week werden YouTuber Gio en zijn familie al verrast met een Gouden Film voor Project Gio.

Het verhaal

Wij durven Onze Jongens In Miami wel te bestempelen als de 'Magic Mike' van ons land. In de film probeert Jorrit (Jim Bakkum) samen met zijn vriend Bas (Martijn Fisscher) een stripclub op te zetten in Miami. Maar wat ze daar aantreffen, is niet helemaal wat ze hadden verwacht: de plek blijkt een enorme bouwval. Met de hulp van Thijs (Juvat Westendorp) en Boris (Malik Mohammed) proberen ze er iets van te maken en dat lijkt alleen al op basis van de eerste beelden goed te lukken. 

Extra beelden

Jim Bakkum, die zich eerder nog uitliet over de negatieve recensies, laat via zijn Instagram weten dat hij enorm blij is met de Gouden Film. "3 dagen na release is zaterdagavond al de 100.000e bezoeker komen kijken naar Onze Jongens in Miami. And counting...! Om het te vieren hier wat beelden om te laten zien wat voor WERELDTIJD we hebben gehad met zijn allen in Miami. Onvergetelijk! Op naar de 200.000." Bekijk hieronder die mooie beelden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op