Met deze zomerse temperaturen lijkt oudejaarsavond verder weg dan ooit. Toch weten we al wie de oudejaarsconference gaat verzorgen bij RTL 4!

Article continues after the ad

Concurrentie

Oudejaarsavond is natuurlijk niet compleet zonder oliebollen, champagne en een gepeperde oudejaarsconference. In februari werd al onthuld dat Marc-Marie Huijbrechts de conference zal verzorgen bij BNNVARA. Maar de tafelheer van De Wereld Draait Door krijgt stevige concurrentie: hij moet het namelijk opnemen tegen niemand minder dan Guido Weijers! Hij zal voor de derde keer de show op oudejaarsavond verzorgen. In zijn laatste oudejaarsconference nam de cabaretier het nieuws van 2017 op de hak, waaronder de toenemende populariteit van vloggers!

Stunt

“Ik vind het een extreem voorrecht om het jaar met humor te mogen samenvatten en kijk nu alweer uit naar het schrijfproces, de vier maanden theatertour en de grote finale op tv bij RTL”, aldus de cabaretier. Vorig jaar sloot Guido de oudejaarsconference in stijl af. Na de show in het oude Luxor Theater in Rotterdam, stapte hij op zijn motor en ging hij naar de Erasmusbrug om daar samen met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb het nationale vuurwerk te ontsteken. Het zal ons benieuwen of Guido dit jaar opnieuw voor een stunt zal zorgen!