Jaren zeventig cultuur is voor Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn geen onbekend terrein. Nu mag-ie er nog verder induiken voor een tv-reboot van Starsky & Hutch.

Article continues after the ad

James Gunn

Gunn is op dit moment een ronde aan het maken bij verschillende tv-netwerken om zijn versie van de ‘70s-klassieker te pitchen. Volgens Deadline hebben meerdere netwerken interesse getoond en gaat het om een serie met afleveringen van een uur waarin de karakters centraal staan. De serie wordt ook geschreven door de regisseur.

Starsky & Hutch

Starsky & Hutch werd uitgezonden van 1975 tot 1979 en draaide om twee detectives: David Michael Starsky en Kenneth Richard ‘Hutch’ Hutchinson. De twee trokken erop uit in hun rood-witte Ford Gran Torino om de criminaliteit in het fictionele Bay City persoonlijk de kop in te drukken. Uiteraard kwamen daar de nodige achtervolgingen bij kijken.

In 2004 werd een remake gemaakt van de serie met grapjassen Ben Stiller en Owen Wilson. De film werd matig ontvangen. 

Remakes galore

Starsky & Hutch is overigens niet de enige klassieker die een remake krijgt. Ook ’80s-hitserie Miami Vice krijgt een make-over. Vin Diesel staat bij dat project aan het roer.