Erik de Vogel als Ludo Sanders

Arme Ludo Sanders! De GTST-antiheld werd van een boot geknikkerd, verhongerde op een booreiland en werd stapelgek. Niet langer! Ludo is back, baby!

Na een verschrikkelijk verblijf op een roestig booreiland was Ludo Sanders zó ver heen dat hij zelfs tegen een raaf begon te praten. Na een reddingsactie kwam Ludo weer terug in Meerdijk, maar hij was niet meer de mannelijke man die hij ooit was...

Ludo droeg een vieze baard, deed geheimzinnig met zijn raafje en was verslagen: zijn veilinghuis werd bruut afgepakt door Billy en Richard. Lang zwolg hij in zelfmedelijden, maar op Instagram kregen we gisteren een voorproefje van Ludo's metamorfose... En wát voor metamorfose!

Article continues after the ad

Ludo Sanders is back!

In de aflevering van gisteren vond Ludo zijn vechtlust terug én een pistool! Ludo is zó diep gegaan dat hij niet bang meer is voor de dood. Hij is vastbesloten om zijn imperium terug te veroveren, en GTST-fans werden helemaal gek!

Sanders... Ludo Sanders

Net als Jason Bourne is Ludo Sanders op dit moment lichamelijk oppermachtig, maar mentaal nog niet helemaal stabiel… Het is goed dat Ludo terug is, maar de komende tijd zal hij een harde strijd moeten voeren tegen Richard en Billy de Palma, én zijn raaf terugvinden.