Ferri Somogyi uit GTST Goede Tijden Slechte Tijden

Het valt vaak niet mee om tweelingen uit elkaar te houden. Gelukkig hebben de ouders daar geen enkel probleem mee. Althans, dat zou je denken…

In een interview met Shownieuws verklapt Ferri Somogyi dat hij het soms best lastig om zijn pasgeboren tweelingzoons Lux en Imre van elkaar te onderscheiden. “Lux heeft een klein elvenoortje. Maar als zij op de andere kant ligt en ze liggen met zijn tweeën…”, vertelt de acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden. “Moeilijk hoor, zie jij het verschil?


Korte nachten

En dat is niet de enige reden dat het krijgen van een tweeling best pittig kan zijn. “Het is wel een uitdaging”, zegt Ferri Somogyi. “Je moet er wel een paar keer per nacht uit. Als je dan de volgende dag zware opnames hebt... Ik kan vrij goed op een paar uur slaap, maar na een paar dagen klapt-ie er wel in”, erkent de soapster.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Blijdschap

Maar natuurlijk overheerst de blijdschap bij de trotse ouders. Lux en Imre werden op 17 mei geboren, maar dat was enkele weken te vroeg. Hierdoor moesten de tweelingbroers nog even in het ziekenhuis blijven om aan te sterken. Gelukkig is het gezin van Ferri Somogyi sinds begin deze maand weer thuis herenigd.

Lees ook: GTST-actrice Marly van der Velden moeder geworden van zoontje.