Ludo Sanders, GTST

Na maandenlang nagel bijten, zagen we een paar weken geleden eindelijk hoe Ludo Sanders gered werd uit zijn benarde situatie op een verlaten booreiland. GTST heeft eindelijk zijn originele bad guy terug! Alhoewel… Bij nader inzien lijkt Ludo misschien toch nog niet helemaal de oude.

Goede Tijden, Slechte Tijden-maandtrailer

Het is weer tijd voor een nieuwe Goede Tijden, Slechte Tijden-maandtrailer! Wat staat kijkers van de soap deze maand te wachten? Uiteraard staat GTST nog wel even in het teken van de terugkeer van Ludo Sanders. Half januari was namelijk eindelijk te zien hoe Janine haar grote liefde op spectaculaire wijze terugvond! Uit de nieuwe beelden blijkt echter wel dat Ludo nog een lange weg te gaan heeft… Hij is volgens Nina en Janine nog niet helemaal de oude. Misschien zijn hun zorgen echter niet helemaal terecht… In de trailer voor de maand februari zien we dat Ludo weliswaar zijn baardharen verliest, maar zijn streken natuurlijk niet!

 

Article continues after the ad

 

Zo gaat het nu met deze ex-soapies

Meer lezen over GTST? Wij zochten laatst voor je uit wat er gebeurd is met Meta! In dat kader wijzen we je trouwens graag ook nog even op onze serie toplijsten, waarin we uitzoeken wat er van nog veel meer ex-soapies geworden is. En nu we toch entertainmenttips delen… We hebben nóg een lockdown-hobby voor je: onze podcast luisteren! In Bankplakkers bespreken we alles wat er op streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.

Goede Tijden, Slechte Tijden is elke dag om 20.00 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.