GTST, cliffhanger

Het wachten op de aankomende zomercliffhanger is al spannend genoeg! We zijn daarom maar wat blij dat RTL besloten heeft alvast bekend te maken wanneer het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) van start gaat.

Startdatum nieuw seizoen Goede Tijden

Uiteraard keert Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) ook dit najaar weer terug op de buis. We hadden gelukkig niet anders verwacht! De exacte startdatum van het nieuwe seizoen was echter nog niet bekend. RTL komt vandaag echter met het verlossende woord: het 32ste seizoen van GTST is vanaf maandag 30 augustus te zien. Zoals je inmiddels al een poos gewend bent, zijn de nieuwe afleveringen van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Ook vind je Goede Tijden terug op Videoland.

Article continues after the ad

Maar eerst: de spannende cliffhanger

RTL maakte vandaag bekend welke programma's er na de zomer allemaal te zien zullen zijn. Naast GTST gaat het dan bijvoorbeeld ook om nieuwe seizoenen van Expeditie Robinson en Kopen Zonder Kijken. Genoeg om naar uit te kijken, dus! Eerst echter de langverwachte zomercliffhanger in Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze is op 8 juli te zien. Het lijkt erop dat de ruzie tussen coryfeeën Ludo Sanders en zijn vrouw Janine, en hun aartsrivalen Billy de Palma en Richard van Nooten tijdens de cliffhanger eindelijk tot een climax komt. 

Het nieuwe GTST-seizoen is vanaf 30 augustus om 20:00 uur te zien op RTL 4. 

Pssst... Benieuwd hoe het nu met een aantal ex-soapies is? We vertellen het je graag!

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.