Goede Tijden Slechte Tijden is op zoek naar figuranten!

Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden moeten even opletten: de grootste soapserie van Nederland is op zoek naar figuranten!

Wil jij schitteren als figurant in Meerdijk? Voorbijlopen in De Rosenboom, of op de achtergrond wat drinken in café De Koning? Dan is GTST op zoek naar jou!

Actrice Bertrie Wierenga, die de ongeletterde schoonheidsspecialiste/kroegeigenaar Shanti speelt, legt even kort uit wat je moet doen.

Article continues after the ad

 

Mocht je de diepe wens koesteren om stamgast van café De Koning te worden, dan hoef je alleen te reageren met de reden waaróm. Let op: je moet wel zestien jaar of ouder zijn én op 12 december beschikbaar... C’est tout!

Goede Tijden, Slechte Tijden; vooral slechte

De laatste tijd gaat het niet zo goed met Goede Tijden Slechte Tijden. De kijkcijfers dalen al een tijdje, en wat ooit een ‘zekerheidje' was voor RTL4 is tegenwoordig eerder een zorgenkindje. Kijkers zouden zich ergeren aan de moderne verhaallijnen over vloggen en andere tienerzaken, maar dit trok geen jonge kijkers en het vaste publiek vond het maar flauwekul. Nog los van de ellende die de personages de laatste tijd over zich heen kregen; jeetje mina!

Kort geleden stuurden de makers van GTST Rover en Kimberly weg. RTL wil de verhalen in de bekendste soap van Nederland herkenbaarder maken, en leunt daarmee meer op klassieke personages. Die hadden af en toe óók de meest bespottelijke avonturen, maar wat meer gedoseerd.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie van jouw vrienden zou ook perfect zijn voor deze baan? 😊 #gtst #Shanti #Koning

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dat het RTL menens is, is trouwens duidelijk. Wilbert Gieske keert na een afwezigheid van een paar jaar terug als Robert Alberts, en Cas Jansen als Julian Verduyn. Na een wereldreis met Jessica Harmsen van bijna 20 jaar(!) is hij binnenkort weer te zien in Meerdijk. Het zou ons niet verbazen als er binnenkort nog meer klinkende namen volgen.

Foto: RTL