Goede Tijden, Slechte Tijden zit in de zomerstop, maar gelukkig houdt RTL het vuurtje brandend. In de wekelijkse GTST-talkshow Goede Tijden, Zomer Tijden spraken Dorian Bindels en Jimmy Geduld over hun tijd bij de soapserie. Vooral Dorian krijgt regelmatig oneerbare voorstellen van fans!

Dorian Bindels is op het moment dé hunk van Goede Tijden, Slechte Tijden en dat merkt hij vooral aan de hoeveelheid berichtjes die hij krijgt van fans. ‘Je krijgt een hoop berichtjes van mensen die wel een beschuitje met je willen eten.’ Dat is nog niet alles: hij krijgt ook berichten waarin mensen hem vragen om (tegen betaling) seks te hebben!

Oud-GTST’er Jimmy Geduld hoorde Dorians verhaal geamuseerd aan. Hij speelde in de jaren 90 het personage Arthur, en hij herinnerde zich dat sommige collega’s toen al van deze berichten ontvingen. Ook bleven sommige acteurs wel érg enthousiast zoenen terwijl de scène eigenlijk al afgelopen was.

Article continues after the ad

Goede Tijden, Slechte Tijden

Echt happig is Dorian trouwens niet op dat soort berichten, want hij heeft enkele maanden een relatie met collega Bertrie Wierenga, die Shanti Wenting speelt. De liefde tussen deze twee moest echter wel geheim blijven, want ze zaten niet te wachten op aandacht van de roddelrubrieken.

Voor fans van het eerste uur is het leuk om Jim Geduld te horen vertellen over zijn bijzondere band met collega Guusje Nederhorst, die helaas in 2004 overleed.