Onlangs werd bekend dat de supermarktketen Lidl te zien zou zijn in het dorp Meerdijk. Op zich niet vreemd, naast alle andere ‘product placement’, maar er is meer aan de hand. De winkel ook ingezet om een nieuw personage te introduceren!

Article continues after the ad

Fans konden in de Meerdijk-app verschillende spelletjes doen, en ontdekten een Lidl-medewerker met de naam Q. Na enig wroet- en speurwerk blijkt Q met zijn achternaam Bouwhuis te heten. Inderdaad: de Lidl-vakkenvuller is familie van Anton!

Wat de rol van Q precies is, is nog niet bekend. Naar verluidt is Q een (achter)neef van Anton en heeft zijn aanwezigheid iets te maken met de relatie tussen Anton en Tiffy (uit de GTST-spin-off Nieuwe Tijden).

Duidelijk is dat Q gespeeld wordt door Max Willems. Willems speelde eerder de bijrol van Jason in soapserie De Spa. Volgens de Meerdijk-app komen Q en Anton Bouwhuis elkaar binnenkort tegen in een zekere betaalbare supermarkt!

Via RTLXL en Videoland is de ontmoeting vanaf aanstaande vrijdag al te zien. De wat minder fanatieke soapliefhebber moet wachten tot woensdag 15 november.