GTST, Ludo Sanders

Al twee maanden zitten GTST-kijkers in spanning: leeft Ludo Sanders nog of moeten we het straks zonder de überschurk van Meerdijk doen? Deze week werd in de afleveringen op Videoland eindelijk duidelijk hoe de vork in de steel zit. 

Article continues after the ad

Laten we het maar meteen zeggen: Ludo Sanders leeft nog! Pfoe, dat scheelt weer wat slapeloze nachten.

Eenzaam en alleen op zee

Terwijl volgende week op tv zijn familieleden zijn erfenis verdelen en Janine (Caroline de Bruijn) wordt verrast met een oude brief, blijkt dat er van de dood nog helemaal geen sprake is. De harde zakenman zit momenteel moederziel alleen op een booreiland. Met oprakend drinkwater en beschimmeld voedsel lijkt er weinig hoop, maar GTST zal GTST niet zijn als daar nog een bijzondere wending aan wordt gegeven.

GTST, Ludo Sanders

Speculaties

Dit mysterie geeft de vaste kijkers van de show alvast genoeg reden om te speculeren. Want is de zakenman zelf naar het booreiland gezwommen en wacht hij nu tot iemand hem komt redden? Of heeft een oude bekende hem misschien uit zee gered om hem daar vervolgens vast te houden? Daar kunnen wij helaas nog geen antwoord op geven, dus dat zal later moeten blijken.

 

Wie is de Mol?

De wederopstanding van Ludo Sanders inclusief indrukwekkende baard maakt het misschien nog wel aannemelijker dat acteur Erik de Vogel straks zijn gezicht laat zien in Wie is de Mol?. Hij hoefde er namelijk maar voor slechts een korte periode uit. Toch blijft ook dat nog even een vraag, althans voor ons... want voor de makers is het een weet! 

GTST is van maandag t/m donderdag te zien om 20.00 uur op RTL.