GTST-actrice-Marly-van-der-Velden Goede Tijden Slechte Tijden

Marly van der Velden heeft wat te vieren: de actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden is onlangs bevallen van een wolk van een baby. Dat maakte de soapster dit weekend bekend op Instagram. “Op 31 mei is Jimi-Jones geboren. We zijn zo ontzettend gelukkig”, schrijft Van der Velden bij het kiekje van haar pasgeboren zoontje.


Nina Sanders

Het vrolijke nieuws kan op veel enthousiaste reacties rekenen van haar fans en volgers. En natuurlijk kunnen haar Goede Tijden, Slechte Tijden-collega’s ook niet achterblijven. Marly van der Velden speelt in de dagelijkse soapserie de rol van fashionista Nina Sanders. De actrice ontvangt felicitaties en gelukwensen van onder meer Romy Monteiro, Everon Jackson Hooi en Ferri Somogyi. Laatstgenoemde is onlangs vader geworden van een tweeling.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


‘Dankbaar’

Eind vorig jaar onthulde Marly van der Velden dat ze opnieuw in blijde verwachting was. “Zwanger! Nummer 3 op komst... en wow, wat ben ik dankbaar”, schreef de soapster toen op Instagram. Eerder kreeg de actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden al twee dochters met haar partner Mike Meijer. Het is nog even afwachten wanneer Van der Velden terugkeert naar Meerdijk.

Lees ook: Romy Monteiro over rol in GTST: ‘Dit is mijn nieuwe passie’