Robots komen in opstand in het futuristische pretpark in de kersverse trailer van Westworld seizoen 2!

Article continues after the ad

Moordmachines

HBO heeft tijdens Comic-Con deze kersverse beelden van de scifi-serie onthuld. In de trailer zien we onder anderen Man in Black (Ed Harris), Dolores Abernathy (Evan Rachel Wood) terwijl ze gasten neerschiet vanaf haar paard, host Maeve (Thandie Newton) en Lee Sizemore (Simon Quarterman) die afgeslachte collega’s zien liggen en Bernard (Jeffrey Wright) die een dode robot-tijger vindt. Gruwelijker kun je het niet bedenken.

Geen grenzen

De veelgeprezen serie gaat over Westworld, een futuristisch pretpark bevolkt door robots die bezoekers het gevoel moeten geven dat ze in het oude Wilde Westen leven. In het park kun je naar hartelust vechten, drinken, schieten, moorden en seksen, zolang je maar genoeg geld betaalt. Maar zoals we in de trailer zien, worden de robots al snel gevaarlijk.

Emmy-nominaties

De scifi-thriller serie is één van HBO’s grootste producties en wordt veelal gezien als een officieuze opvolger van Game of Thrones. Onder anderen Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris en Jeffrey Wright speelden in het eerste seizoen. De serie is voor de 69ste uitreiking van de Emmy Awards maar liefst 22 keer genomineerd.

Nieuwe gezichten

Ook werd tijdens Comic-Con bekend dat Jonathan Tucker (Kingdom, Justified) zich bij de cast in seizoen 2 voegt als Major Craddock. Eerder werd bekend dat de Nederlandse actrice  Katja Herbers een rol heeft bemachtigd. De actrice zal het karakter Grace gaan spelen, een vaste gast die in tijd van nood het park weer bezoekt. Ook Neil Jackson (Blade: The Series) is gecast.

Seizoen 2

Het tweede seizoen van Westworld is in 2018 te zien bij HBO (in Nederland te zien bij Ziggo).