In Keep Watching komt een gezin er achter dat ze thuis worden bespied. Maar dat is nog maar het begin van hun nachtmerrie in deze kruising tussen Saw en You’re Next!

Article continues after the ad

In de val

In het holst van de nacht wordt de familie Mitchell geconfronteerd met een mysterieuze indringer. Het gezin probeert te ontsnappen, maar ze blijken als ratten in de val te zitten. Hun mysterieuze belagers dwingen de Mitchells om een sadistisch spel te spelen: ‘kill or be killed’. En afgaande op de naam van het spel, kan het wel eens een hele lange nacht worden…

Schrikmomenten

De familie die wordt belaagd in hun eigen huis om een gruwelijk spel te spelen doet denken aan een kruising tussen You’re Next en Saw. De trailer belooft alvast een intense horrorfilm met de nodige schrikmomenten. In de film zijn horroracteurs te zien als Leigh Whannell (Saw, Insidious) en Bella Thorne (The Babysitter). Een van de opvallendste hoofdrolspelers is echter Chandler Riggs. Hij is bij horrorfans bekend als de jonge Carl Grimes uit de hitserie The Walking Dead!

Keep Watching komt op Halloween uit in Amerika. Het is nog onbekend of en wanneer de film te zien zal zijn in Nederland.