Martien Meiland, Chateau Meiland

Alle coronastress en finaciële onzekerheden worden Martien even te veel. De kasteelheer voelt zich al een paar dagen beroerd. In de aflevering van Chateau Meiland gisterenavond zien we hoe de familie zich ernstig zorgen maakt om hem. 

'Symptomen van een hartziekte'

Tussen alle lenteopruimingen en schoonmaakbeurten door heeft de familie Meiland ook nog de gezondheid van Martien om zich zorgen over te maken. Hij heeft het al een paar dagen benauwd en slaapt daardoor ook slecht. En wat doe je als je je gezondheidsklachten hebt? Je gaat het internet op! Na flink wat Googlen constateert Maxime dat haar vader een hart- of longaandoening heeft. Dat hij het zo benauwd krijgt in bed is namelijk "een van de symptomen van een hartziekte" volgens het internet. 

 

Begrafenis plannen

Martien loopt compleet op de zaken vooruit en begint zijn begrafenis vast te plannen. "Ik wil denk ik toch 'Hemel & Aarde' van Edsilia Rombley op mijn begrafenis. Ze mag ook zelf op komen treden." Dat vindt hij wel zo vrolijk. En natuurlijk moet iedereen wijnen, wijnen, wijnen! Maar zo ver is het gelukkig nog niet. We zullen moeten wachten op de laatste aflevering van Chateau Meiland volgende week om te zien wat er echt met Martien aan de hand is. Hij besluit geen genoegen te nemen met het internet en wil na het weekend naar de dokter. 

Article continues after the ad

Laatste aflevering

Volgende week is alweer de laatste aflevering met de hysterische Meilandjes. Na alle gecancelde reserveringen, besloten ze zelf alle boekingen te stoppen en zetten ze het Chateau te koop. Volgende week is dus de laatste keer dat we de familie op hun prettig gestoorde manier zien worstelen met het Chateau. 

Het slot van Chateau Meiland zie je volgende week maandag om 20:30 uur op SBS6