Matt uit Big Brother

Big Brother-kijkers zagen gisteravond een grote twist in het programma. Bewoner Matt verliet vrijwillig het huis, maar wel met 15.000 euro op zak.

Big Brother dropte een heus geldbommetje voor de bewoners. Iedereen kreeg de mogelijkheid om 15.000 euro mee naar huis te nemen, maar dan moesten ze wel meteen het spel verlaten. De Nederlandse DJ was de enige die op het aanbod inging en is nu flink rijker.

Nieuwste bewoner

Matt was de bewoner die het laatst het huis in kwam. Samen met de spraakmakende Jill was hij de grootste kanshebber op een nominatie deze week. Het bondje van mede-deelnemers Michel, Nick, Naomi en Julie had hem – waarschijnlijk – eruit gestemd. Dit besefte hij zelf maar al te goed en daarom koos hij voor een vroegtijdige exit met een lekker geldbedrag op zak.

Article continues after the ad

Positieve reacties

Voor de verandering is er eens geen kritiek van de kijkers. Op Twitter en Instagram zijn de reacties op Matts vertrek alleen maar positief. “Ben blij dat die jongen die centen heeft!” en “Matt heeft écht een goed spel gespeeld damn!

Veel plottwists

De plottwists blijven maar komen in het reality-programma. Vorige week kregen de kijkers veel meer macht en mochten ze zelf bepalen wie genomineerd werd. Uiteindelijk moest ex-bewoner Zoey het spel verlaten. Ze baalt enorm van haar exit.

Big Brother is iedere doordeweekse dag om 21:30 uur te zien op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: