Er gaat geen dag voorbij zonder nieuws over de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg. Ook nu is het weer raak! Hoewel het privé even moeilijk gaat, kan André het nog steeds niet laten om Monique voor de gek te houden. 

Article continues after the ad

De laatste roddels rond Monique en André - die na Nikkie Plessen nóg een keer intiem werd gespot, dit keer met een andere vrouw - zijn niet echt om te lachen. Toch is André zijn gekke streken nog niet verleerd. Gelukkig maar.


Monique's neus

Op instagram, waar Monique na een lange stilte ook weer te vinden is, plaats de volkszanger een foto van kleine Dré die zijn neus tegen een raam drukt. "Nu heeft 'ie jouw neus @moniquenoell", grapt André. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu heeft ie jouw neus😂 @moniquenoell

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Niet meer samenwonen

Wat er precies speelt tussen de twee? Dat weten we niet. Dát er iets aan de hand is, weten we wel. Dat gaf André zelf laatst nog toe aan tafel bij Beau op RTL 4. Ook onthulde hij niet meer samen te wonen met Monique. "Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven." 

 

Is het uit?

Grote vraag blijft nu: komt er ooit nog een nieuw seizoen van reality-show Ik Haal Alles Uit Het Leven op SBS6? De vorige keer dat er drama was tussen André en Monique kwam dat ook uitgebreid voorbij in diezelfde serie. Ook vragen we ons af of ze nu wel of niet uit elkaar zijn. Nee, zei André tegen Beau. "Ik wil niet zeggen dat we uit elkaar zijn. Maar we weten het even niet."
 

André Hazes onthult dat hij en Monique niet meer samen wonen: 'Als je veel van elkaar houdt, dan ben je elkaar ook wel eens zat.'

Geplaatst door Beau op Donderdag 12 september 2019