Een Huis Vol
Source
Stijn Ghijsen

In het nieuwe seizoen van Een Huis Vol volgen we opnieuw een aantal grote gezinnen, maar dan nu in quarantaine. Hoe houden ze dat vol, zoveel kinderen thuis lesgeven en de hele dag bezighouden? 

Met z'n allen in lockdown

In Duitsland zijn de coronamaatregelen nog veel strenger dan hier en daar weet de familie Buddenbruck alles van. Ze mogen met hun kinderen niet meer naar de speeltuin en mogen zelfs geen wandeling gaan maken, meldt omroep KRO-NCRV in een persbericht. Daar word je natuurlijk stapelgek van. We zien ook hoe het nu met de familie Quaedackers (in de foto hieronder) gaat. Vader Michel overleed vorig jaar, waardoor zijn vrouw Nadine er nu alleen voor staat met hun 12(!) kinderen. Die moeten nu ook allemaal vermaakt worden in lockdown. Hoe doet ze dat?

Article continues after the ad

Familie Kraan

De familie Kraan heeft extra stress in de quarantainetijden. Baby Sara wordt midden in de coronacrisis geboren. Er mag geen kraambezoek komen en vader Ivan is druk met werk waardoor Linda zelf voor de pasgeboren baby en de andere 7 kinderen moet zorgen. Lukt dat wel allemaal?

BN'ers in lockdown

Ben je ook benieuwd hoe het met de BN'ers in lockdown gaat? Wij spraken met Olcay Gulsen, Bridget Maasland  en Juvat Westendorp over hun quarantaine ervaringen. Ze gaven ons ook wat leuke kijktips! 

Het nieuwe seizoen van Een Huis Vol is vanaf 6 juli (in de plaats van M) om 19:00 uur op NPO 1 te zien.