Patty Brard bij the roast of Johnny de Mol
Source
Beeld: BrunoPress

Voor Patty Brard belooft het vandaag een verdrietige dierendag te worden. Zij heeft dit weekend namelijk haar geliefde hondje Lulu moeten laten inslapen.

Lulu

Patty Brard deelde het treurige nieuws op haar Instagram-pagina. “Allerliefste Lulu! Met pijn in ons hart hebben wij je alsnog moeten laten gaan! Weet dat je voor altijd in ons hart blijft voortleven!”, schrijft Patty. Onder meer Gordon, Connie van Breukhoven en Gerard Joling betuigen hun medeleven onder de laatste foto van Lulu.


Alternatieve therapie

Het hondje van Patty Brard kampte al langer met gezondheidsproblemen. Sterker nog, het had weinig gescheeld of Patty had Lulu vorige maand al laten inslapen. Toen kreeg het beestje echter een opleving nadat het een alternatieve therapie had ondergaan. “De euthanasieafspraak die voor vandaag bij de reguliere dierenarts stond is afgezegd en Lulu ligt tevreden in haar mand tegen Bibi aan!”, schreef zij toen nog op Instagram.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tot ons grote verdriet kregen wij vrijdagmiddag plotsklaps het nieuws dat we Lulu maar beter konden laten inslapen. Wij waren kapot van verdriet! Zaterdagochtend begon Lulu eerst met heel veel water drinken en daarna een bakje gekookt kippengehakt weg te peuzelen! Alsof ze me wat duidelijk wilde maken...Op weg naar de poelier in de Maasstraat voor nog meer kip, belde ik met mijn vriendin en hondenlover @moniquemathijssen, zij verwees mij door naar @natuurlijkgezondedieren in de Rijnstraat in Amsterdam! Ik doorgeraced naar de Rijnstraat naar die lieve meiden die ons door t weekend geholpen hebben! We zijn net terug van onze afspraak bij de dokter van @natuurlijkgezondedieren ! Het is voor het eerst dat Lulu niet bang was voor een dokter! Hij heeft haar helemaal na gekeken en ja er mankeert hier en daar wat aan haar! Maar niets wat niet met gezonde voeding, supplementen, cbd olie en ozon therapie verholpen kan worden. De euthanasie afspraak die voor vandaag bij de reguliere dierenarts stond is afgezegd en Lulu ligt tevreden in haar mand tegen Bibi aan! Ze is nog helemaal niet klaar om bij ons weg te gaan! Voor alle duidelijkheid ze lijdt niet en wij proberen haar niet krampachtig in leven te houden! We proberen haar pijnvrij nog lekker even te laten genieten, je weet nooit zeker voor hoe lang, maar vandaag is het feest aan de Amstel! @bibienlulu #happy #dogsofinstagram #bolonkazwetna #dankbaar #taart #happymonday Dank nog @100pmagazine voor jullie begrip! ❤️❤️🐶🐶

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op


Lief en leed

Helaas was de vreugde maar van korte duur en heeft Patty dit weekend alsnog afscheid moeten nemen van haar geliefde Lulu. Het is geen geheim dat de diva dol is op haar hondjes: Lulu en Bibi hebben zelfs hun eigen Instagram-pagina! Ook daar wordt het lief en leed rond de viervoeters van Patty uitgebreid gedeeld. Helaas moet Bibi het nu zonder haar maatje stellen…