Wendy van Dijk

SBS6-presentatrice Wendy van Dijk krijgt wéér een fikse klap. Terwijl het juridisch gesteggel tussen haar en ex-zakenpartner Robbert Boekema (lees hier alles over hun zakenruzie) nog altijd voortsleept, met alle gevolgen van dien, kreeg Wendy heftig nieuws te verwerken: "haar persoonlijk adviseur Ben is volkomen onverwacht overleden".

Article continues after the ad

Dat meldt weekblad Story in haar nieuwste editie. Wendy zou het schokkende nieuws vorige week te horen hebben gekregen. "Ben stond Wendy met raad en daad bij in haar slepende conflict met haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema, met wie ze de veelbesproken DISQ (een fitnessapparaat, red.) op de markt bracht."

'Schok is extra groot'

Het overlijden van Ben kwam als donderslag bij heldere hemel, zo beschrijft Story. "Omdat niemand zijn plotse overlijden had zien aankomen en er gezwegen wordt over de precieze doodsoorzaak, is de schok extra groot." Het showblad vernam uit 'kringen rond Wendy' dat ze "nogal van slag is", vooral "omdat ze erg begaan is met zijn familie, die dit tragische verlies plotsklaps voor de kiezen kreeg".

'Intensief contact'

Als persoonlijk adviseur was deze Ben enorm belangrijk voor Wendy. En de afgelopen maanden hadden ze natuurlijk "intensief contact" vanwege de hele situatie rond DISQ en het juridisch geruzie met Robbert. "Door zijn overlijden verliest Wendy een steun en toeverlaat, al heeft de presentatrice in haar eigen kring laten blijken dat dit volkomen ondergeschikt is aan het immense verdriet dat zijn nabestaanden thans heeft getroffen."