Supernatural-fans opgelet! Zender CW komt met een nieuwe spin-off genaamd Wayward Sisters! Kim Rhodes keert terug als Sherrif Jody Mills en pakt daarmee meteen de hoofdrol.

Article continues after the ad

Jody Mills

De serie gaat zich focussen op het verhaal van Mills en een groep getraumatiseerde jonge vrouwen die door bovennatuurlijk geweld wees zijn geworden. Samen met Mills gaan ze de strijd aan met monsters en ander slecht gespuis. Heel veel meer is er over het verhaal nog niet bekend.

Bekende koppen

De kans is groot dat we ook andere bekende koppen terug gaan zien uit Supernatural. Wie dat allemaal zijn, is nog even de vraag. Wayward Sisters is het resultaat van al een tweede poging om een spin-off van de grond te krijgen. Supernatural: Bloodlines heeft ooit een pilot-aflevering gehad, maar daar werd nooit een volledige serie van gemaakt.

Supernatural

Supernatural is CW’s langstlopende serie en is mega succesvol. Er zijn inmiddels twaalf seizoenen uit van de serie en een dertiende seizoen komt in oktober op de buis. Supernatural draait rondom twee broers die, net als hun vader, jagen op bovennatuurlijke figuren. Monsters, demomen en zelfs goden: alles komt voorbij.