Hello friend! Nog een dikke maand en dan keert de grimmige, slimme en ronduit gestoorde serie Mr. Robot terug. In de categorie ‘om je lekker te maken': hier een gloednieuwe trailer.

Article continues after the ad

Actie!

Hoog tijd dus om ons analytisch vermogen er tegenaan te gooien. Allereerst belooft seizoen 3 weer boordevol actie te zitten. Het is oorlog tussen The Dark Army en F Society, terwijl E Corp gepassioneerd probeert te wereld te veroveren.

Rami Malek

Rami Malek is weer van de partij als Elliot Anderson, wiens persoonlijkheid uiteraard nog steeds zo gespleten is als een slecht verzorgde haarpunt. Het verhaal borduurt daar lekker op voort en we krijgen weer een flinke dosis Christian Slater als Mr. Robot voorgeschoteld. 

Martin Welleck is back

Naast Malek is de bekendste kop die terugkeert ongetwijfeld Martin Wallström als de koelbloedige CTO en killer Martin Welleck. Na een prominente rol in seizoen 1, krabden fans zich het afgelopen seizoen collectief achter de oren toen-ie maar een kleine bijrol bleek te hebben. Het werd bijna een centrale vraag in seizoen 2: waar is Martin? Nou, hier dus. Ook Portia Doubleday, Carly Chaikin, Stephanie Corneliussen en Grace Gummer keren terug.

Mr. Robot seizoen 3 gaat 11 oktober in première.