Ex on the Beach

Heb jij altijd al in één van de meest ordinaire Nederlandse tv-programma's aller tijden willen zitten? En beschik je over een legertje aan exen? Grijp dan nu je kans: Ex on the Beach: Double Dutch zoekt deelnemers voor het nieuwe seizoen!

Article continues after the ad

Ex on the Beach: Double Dutch was ook afgelopen seizoen weer een hysterisch gebeuren vol schandalen en ordinaire momenten (blik hier terug op de ordinairste). Blue Circle zoekt nu nieuwe singles, waardoor we dus ook meteen weten dat er officieel een nieuw seizoen aankomt! Houd je vast.

Sssst, niet vertellen

In de kandidatenoproep staat nadrukkelijk vermeld dat het de bedoeling is dat je aan niemand verklapt dat je meedoet. Blue Circle zoekt "sexy singles" uit Nederland en België. "Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor MTV’s: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw EX next!"

De schaamte voorbij

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer MTV van plan is dit nieuwe seizoen uit te zenden, maar laat een ding duidelijk zijn: we kunnen nu al niet wachten. Er zijn tenslotte maar weinig programma's waar je in een tijdsbestek van een paar afleveringen wordt geconfronteerd met slaande ruzies, hysterische gebekvecht, een halve orgie in een badkamer met ondergespuugd bad én mensen die in elkaars koffers urineren. EOTB is gewoon... uniek!

🔥SEXY SINGLES GEZOCHT🔥 ‘Wie is de perfecte deelnemer?’ Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in...

Geplaatst door Blue Circle Casting op Zondag 22 november 2020