Olivia Newton-John en John Travolta hielden dit weekend een Grease-reünie!

De wereld is Grease (1978) nog niet vergeten! De populaire musicalfilm weet nog steeds jonge kijkers te trekken. Hoofdrolspelers John Travolta en Olivia Newton-John waren dit weekend weer te zien als Danny en Sandy!

Olivia Newton-John en John Travolta traden op bij een paar Meet ’N Grease-voorstellingen in Florida. Kijkers keken Grease, zongen massaal de bekende nummers mee en aansluitend konden ze vragen stellen aan de hoofdrolspelers.

Newton-John en Travolta kleedden zich voor de gelegenheid als Sandy Olsson en Danny Zuko. Travolta gaat tegenwoordig kaal door het leven, dus hij ging getooid met een namaakvetkuif. Grease is inmiddels ruim 40 jaar oud, dus het is hem vergeven!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time in costume since we made the movie ! So excited!!

Een bericht gedeeld door Olivia Newton-john (@therealonj) op

De ontmoeting is bijzonder, aangezien Olivia Newton-John al een tijd ernstig ziek is. De zangeres/actrice had al eerder te maken met borstkanker, en deze zomer werd bekend dat deze was uitgezaaid. Ze treedt niet vaak op in het openbaar, en werkt vooral aan haar eigen stichting: het Olivia Newton-John Cancer & Wellness Centre, dat onderzoek doet naar de genezing van kanker.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grease will ALWAYS be the word.

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta) op

Grease is the word

Hoewel Grease dus al 41 jaar oud is, is er momenteel sprake van een ware revival. Er wordt gewerkt aan een prequel op de musicalfilm, genaamd Summer Lovin’. Daarnaast is HBO bezig met een spin-off getiteld Rydell High. Deze serie speelt zich af op de school van Sandy en Danny en gaat over typische tienerproblemen, gelardeerd met rock ’n roll- en doowopmuziek.

Wanneer de Grease-prequel en -spin-off verschijnen is op dit moment nog niet bekend.