Grease

Vorig jaar werd al bekend dat er een prequel van Grease zou komen, maar daarna hoorden we er eigenlijk niks meer over. Nu is het zover! Hij gaat er toch echt komen! 

Filmstudio Paramount Pictures heeft een regisseur gevonden en nu gaat het balletje echt rollen, zo meldt Deadline. Brett Haley neemt plaats in de regisseurstoel en heeft de moeilijke taak om een prequel van de musicalklassieker te maken. 

Summer Lovin'

De prequel zal het verhaal vertellen van de zomer waarin Sandy en Danny elkaar leerden kennen en waar hun liefdesavontuur allemaal begon. Hier zingen ze ook over in het liedje Summer Nights in de eerste Grease-film. Maar dan wel elk met een andere versie van de gebeurtenissen. Het nummer wordt dus gebruikt als inspiratie voor de nieuwe film. Wiens uitleg kwam er het dichtst bij? Sandy vertelt het verhaal een stuk onschuldiger dan Danny:

 

Grease lightning! 

Het nieuws van Summer Lovin' komt meer dan 40 jaar nadat de originele film in de bioscopen verscheen. De musical-hit is nog steeds een absolute klassieker en staat sinds kort op Netflix! Kun je toch nog even opfrissen voordat de prequel uitkomt. Wanneer dat is en wie er precies in gaat spelen is nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte!

Article continues after the ad