Het gaat even niet lekker met Marc van der Linden en gravin Eloise

Gravin Eloise is woest op Marc van der Linden! Entertainmentblad Weekend schreef dat haar broertje Claus-Casimir voor straf naar een strenge kostschool gestuurd is, en de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is razend!

Volgens Weekend zou Claus-Casimir naar het Gordonstoun-instituut gestuurd zijn, omdat hij in de problemen was gekomen. Het blad schrijft dat Constantijn en Laurentien in moeilijkheden kwamen nadat hun zoon een logo van Louis Vuitton zou hebben gebruikt op zijn sneakersite.

Eloise, die onlangs op de cover van Weekend stond met een sigaret in haar mond, haalt fiks uit naar Marc van der Linden in een Instagram-story. “Hou je negatieve mening die op niks gebaseerd is voor je!”

Article continues after the ad

Volgens Eloise heeft Claus-Casimirs verhuizing naar Schotland dus níet te maken met enig wangedrag.

Gordonstoun is een van oudsher strenge kostschool waar de Britse elite kinderen heenstuurde om ze klaar te stomen voor het leven. De school stond bekend als keihard (er werd pas verwarming geïnstalleerd in de jaren 70!), en prins Charles vergeleek zijn tijd in Gordonstoun met een concentratiekamp. In de Netflix-serie The Crown zit een hele aflevering over deze keiharde school.

Tegenwoordig lijkt de school een stuk minder op een strafkamp, en volgens Blauw Bloed krijgt Claus-Casimir juist de kans om zijn sneakerbedrijf verder te ontwikkelen.

Marc van der Linden versus de royals?

De kinderen van prins Constantijn en prinses Laurentien zijn technisch gezien geen lid van het Koninklijk Huis. Zij zijn niet gebonden aan de regels die voor de royals gelden, maar wat ze in het dagelijks leven uitspoken straalt natuurlijk wel een beetje op de familie af. Tegelijkertijd is het voor Weekend een beetje link om ruzie met Eloise te hebben, omdat ze natuurlijk wel de dochter van een prins is…

Marc van der Linden belandde onlangs nog in het ziekenhuis. Volgens de royaltyverslaggever was het “bijna kantje boord!”