Nou, je moet er maar aangaan, want we schreven vandaag al dat mensen compleet in paniek raakten tijdens de vertoning van de eerste edit van The Prodigy. Dus is het een goed idee? Hartstikke zwanger zijn en dan lekker ontspannen gaan kijken naar een doodenge horror over hoe een moeder ontdekt dat haar zoon puur slecht is? Maar de promo-avond van de gloednieuwe horrorfilm The Prodigy was speciaal georganiseerd voor deze groep en ja, het zat vol. 

Article continues after the ad

Een zaal vol clowns

Het PR-bureau dat achter de stunt zat heeft vaker leuk uitgepakt bij promo-avonden voor films. Zo hebben ze eerder Wonder Women met een women-only publiek gedaan, en een clown-only deurbeleid bij een vertoning van IT. Dat laatste moet de engste avond ooit zijn geweest voor het personeel. Of voor degene die per ongeluk de verkeerde zaal in liep. Hoe dan ook, deze keer besloten ze de doodenge horror The Prodigy te vertonen voor de doelgroep die zich heerlijk kan vereenzelvigen met het thema 'moeder-zoon-relaties': zwangere vrouwen. 

 

Anticonceptie

De regisseur vond het geweldig: 'Mijn eerste reactie op de zwangere-vrouwen-screening van de film was dat dit de mooiste dag van mijn leven was. Serieus, dit is het beste publiek voor deze film' en op de vraag hoe de moeders zullen reageren op de film antwoordde hij: 'Ik ga er volledig vanuit dat een van de vrouwen hierna het ongeboren kind voor adoptie opgeeft en de rest van haar leven wijdt aan het verspreiden van anticonceptie voor mannen en vrouwen overal ter wereld.' Mooie gedachte. Overigens bedankte hij de vrouwen persoonlijk voor hun komst, zo gaaf vond hij het. 

En hoe vonden de moeders-in-spe het eigenlijk? Eentje zei treffend, “In the best way possible….fuck that movie”. Dat lijkt ons een compliment aan de makers. Ga jij deze film zien? Check de trailer!