Nog even geduld, en Grace And Frankie beginnen alweer aan hun vijfde seizoen. Netflix heeft goed nieuws voor fans van de onwaarschijnlijke vriendinnen; de zesde serie is óók al onderweg! 

In Grace And Frankie raken twee zeventigers, Grace (Jane Fonda) en Frankie (Lily Tomlin), op elkaar aangewezen. Hun echtgenoten ontdekken dat ze verliefd op elkaar zijn, en laten de dames wanhopig achter.

Grace And Frankie

De vrouwen waren nooit echt dol op elkaar, maar nu hebben ze elkaar ineens hard nodig! Naast hun ex-mannen zit de rest van hun omgeving ook niet meer zo op het grofgebekte duo te wachten. Hoe meer tegenslag ze te verwerken krijgen, des te sterker wordt hun onderlinge band.
 

Article continues after the ad

 

Na een wat zwalkend eerste seizoen werd Grace And Frankie steeds beter. De serie wordt regelmatig genomineerd voor verschillende televisieprijzen als de Golden Globes en Emmys, maar legt het telkens nét af.

 

Het vijfde seizoen is vanaf 18 januari te zien op Netflix. Wanneer het - net aangekondigde - zesde seizoen verschijnt is nog niet bekend, maar waarschijnlijk over ongeveer een jaartje.