Chateau Meiland, Martien en Erica

Vorig jaar wist de familie Meiland een Gouden Televizier-Ring in de wacht te slepen voor hun realityserie Chateau Meiland. Je zou verwachten dat die felbegeerde prijs zorgvuldig gekoesterd werd. Niets is echter minder waar: de ring belandde zelfs een keer in de wasmachine!

De Meilandjes op de biecht in Koffietijd...

Toen Erica en Martien Meiland vanochtend te gast waren in Koffietijd deed het stel een opvallende uitspraak! De Meilandjes biechtten namelijk op dat de Gouden Televizier-Ring die ze vorig jaar voor Chateau Meiland wisten te winnen al heel wat meegemaakt heeft... Erica vertelde namelijk dat de prijs een keer in de was is beland! "Dat was mijn schuld", bekent Martien beschaamd. Gelukkig wist de ‘ondankbare’ huishoudster Nadège de prijs uiteindelijk te redden! Fun fact: de Gouden Televizier-Ring was eerder ook al eens kwijt… De familie wilde het sieraad namelijk verstoppen voor eventuele inbrekers.

Televizier-Ster Talent voor Martien Meiland?

Ook dit jaar maakt Martien weer kans op een prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. De kasteelheer is genomineerd voor de Televizier-Ster Talent en dat kan hij nauwelijks geloven: “We vonden het vorig jaar al heel speciaal omdat we toen helemaal geen bekende familie waren. En nu dit jaar ook weer, tussen twee hele jonge mensen. En dan zit ik er tussenin met dat oude hoofd.”

Article continues after the ad

Uiteraard vertellen we je later vanavond nog wie er (tot grote verbazing van Carlo Boszhard…) dit jaar met die felbegeerde Televizier-Sterren en de Gouden Televizier-Ring vandoor gaan!