Sophie Turner en Joe Jonas

Niemand minder dan Game of Thrones-bazin Sophie Turner deed ons land aan! Ze verbleef deze week in Amsterdam. Hoe, wat, waar, waarom én kunnen we nog een selfie scoren?

Article continues after the ad

Nou... om maar meteen met de deur in huis te vallen: waarschijnlijk niet. Sophie 'Sansa Stark' Turner ging mee op tour met haar man Joe Jonas. Die stond afgelopen donderdag met The Jonas Brothers in de Ziggo Dome. Hoogstwaarschijnlijk is ze inmiddels al weer weggevlogen.

Karaoke!

Via instagram laat de insta-savy Joe ons nu meegenieten van een intens schattig karaoke-tafereel. Hij zingt samen met Sophie 'Amsterdam', de Songfestival-hit van Maggie MacNeal uit 1980. Volgens onze collega's van Vogue gaat het om het bruine café De Twee Zwaantjes. Aww, wat lief:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amsterdam Cup of Joe episode has my favorite person joining me @sophiet

Een bericht gedeeld door J O E J O N A S (@joejonas) op

Zwanger of niet?

Wat meteen opvalt: de twee zitten niet aan de alcohol. Zou dat komen door de 'zwangerschap' van Sophie? Al weken gaan in de Amerikaanse roddelmedia hardnekkige geruchten rond over het eerste kindje van Joe en Sophie, die vorig jaar nog in het huwelijksbootje stapten. Volgens verschillende bronnen zijn ze écht in verwachting

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op