Zeven jaar geleden namen we afscheid van Gossip Girl, maar we missen deze serie nog altijd… en blijkbaar zijn we niet de enigen!

Obstakel

Volgens TVLine wordt er namelijk voorzichtig gepraat een doorstart van Gossip Girl. Mark Pedowitz, die aan het hoofd staat van televisiezender The CW, vertelde aan de website: “We zijn in onderhandeling over een reboot, maar we zijn er nog niet.” Het grootste obstakel is de vraag of Stephanie Savage en Josh Schwartz, de bedenkers van de serie, zin hebben om mee te werken aan een nieuwe reeks. “Als zij het niet zien zitten, houdt het wat ons betreft op”, aldus Pedowitz. Het licht voor de reboot van Gossip Girl staat dus nog op oranje!

Article continues after the ad

 

High society

In Gossip Girl volgden we het wel en wee van een aantal stinkend rijke jongeren uit New York. De vertelster waaraan de serie de titel te danken heeft (niemand minder dan Kristen Bell uit de onvolprezen Netflix-serie The Good Place) praatte de kijker wekelijks bij over alle ins en outs in de high society. Het zou trouwens niet de eerste reboot zijn voor The CW: de zender stak eerder al serieklassiekers als Dynasty en Sabrina the Teenage Witch in een hip nieuw jasje!