Ed Westwick, Gossip Girl

Ed Westwick - bekend van zijn rol als de 'charmante' Chuck Bass - hield de afgelopen dagen fans over de hele wereld in zijn greep. De Gossip Girl-acteur zou iets onthullen en door zijn verwijzing naar 'xoxo' dachten veel mensen direct aan een mogelijke reboot, maar niets bleek minder waar.

Article continues after the ad

Het begon allemaal met een simpel bericht van de acteur op zijn Instagram. "Ik heb iets voor jullie. Morgen om 1 uur 's middags. Hint: XOXO." Ed hield zijn fans vervolgens uren in spanning, want wat zou het kunnen zijn? 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got a little something for you...Tomorrow 1pm.. Hint....xoxo UPDATE: 1 PM PST guys !

Een bericht gedeeld door Ed Westwick (@edwestwick) op


Geen Gossip Girl

Nou, in ieder geval geen reboot! Ed wilde zijn volgers met de cryptische tekst namelijk alleen maar wijzen op een geldinzamelingsactie voor het goede doel Kick it Out. Dit doel zet zich in voor de bestrijding van racisme en discriminatie. "Laten we allemaal samenwerken om een verschil te maken", schrijft de acteur bij een foto waarop hij een mondkapje met de tekst 'xoxo' draagt.


Afleidingsmanoeuvre

Het is een goede zaak, maar fans waren minder blij met deze onthulling van de acteur. Zij hadden namelijk gehoopt op een comeback van Gossip Girl of iets soortgelijks vooral nu de spin-off is uitgesteld. Ed liet later weten dat hij de teleurstelling begreep, maar dat dit niet de juiste tijd daarvoor zou zijn. "Hoewel een reboot van GG een grote afleiding zou zijn in de huidige tijd, is dit niet het moment voor afleiding", aldus de acteur. "Het is belangrijk dat we ons concentreren op de kwesties die voor ons liggen en doen wat we kunnen om te helpen, zelfs als we denken dat het iets kleins is." Gelukkig kunnen de fans van Gossip Girl altijd nog naar deze serie kijken!