Gordon, Talkshow, Patty Brard

Gordon had het zo goed voor elkaar: na het succesvolle programma Gordon en Patty op zoek naar eeuwige jeugd mocht hij samen met Patty een heuse talkshow presenteren. De plannen daarvoor werden kort voor de opnames in de koelkast gezet vanwege het coronavirus, maar - volgens de presentator - staan ze inmiddels bij het grofvuil. 

Article continues after the ad

Dat onthulde de presentator vandaag bij Veronica Radio. "Ik kreeg van de week te horen dat het ook niet meer doorgaat, omdat het een heel kostbaar programma is. Dat kan gewoon niet meer." Helemaal niet nu John de Mol heeft onthuld dat er vanwege het coronavirus flink wat koppen gaan rollen.

UPDATE: Volgens een woordvoerder van Talpa zijn er nog geen beslissingen gemaakt. Er is dus nog een kans dat de talkshow op een later moment alsnog op tv te zien zal zijn.

TV-stop

Gordon schat de kans ook klein in dat het programma over bijvoorbeeld een jaar wel zijn debuut maakt op de Nederlandse tv. "Geen idee of dat gaat gebeuren. Ik weet dat ze aan het kijken waren om het wekelijks te doen, dus dat het één keer per week komt. Dat is voor zo'n productie helemaal niet rendabel natuurlijk." Hij maakt zich dan ook flinke zorgen over zijn toekomst bij Talpa. "Ik maak me wel zorgen. Ik heb ook dat 100 Jaar Jong wat een groot succes is, maar ik kan nu natuurlijk niet bij die oudjes langs." 

Slachtoffers

Gordon is niet de enige die moet uitkijken voor zijn plek bij Talpa. Eerder vandaag wisten we al te melden dat het gevaar ook voor presentatrice Olcay Gulsen en Kim-Lian van der Meij op de loer ligt. Volgens tv-deskundige en Telegraaf-journalist Rob Goossens zou het zomaar kunnen dat er voor deze presentatrices geen plek meer is in het toekomstige, afgeslankte Talpa. We gaan het afwachten!