Frank Dane vertelde op Radio 538 het nieuws dat Jan Versteegh en Martien Meiland binnenkort samen een kennisquiz gaan presenteren. Na een fikse bulderlach riep de gast van die ochtend, Gordon: “Wat goooeeed!”

Dane vervolgde met de opmerking dat Gordon en Martien Meiland best samen een show zou kunnen maken. Gordon reageerde nogal afhoudend: “Hij is echt de verschrompelde versie van mij, hoor ik heel vaak. Hij is zó mager: hij stond van de week voor m’n deur en ik hoefde niet eens open te doen!” Martien Meiland kennende zou hij zeggen “Hè, wat vervelend weer!”, of (nog erger!) “Wat een gezeik!”

Article continues after the ad

Gordon vs. Martien Meiland

“En als een soort nieuwe Geer en Goor?", probeerde Dane nog een keertje. “Nou, ik zou wel een keer een leuk programma met hem willen doen, ja!” Volgens de radiopresentator zoekt Martien Meiland nog een relatie, dus wist Gordon nog wel een aardig thema: “De darkroom van Martien! En dan een fotografieprogramma… Het Perfecte Gaatje!”

Het aanbod van Gordon staat dus, maar het is de vraag of Martien Meiland samen met de presentator een show wil opnemen. Meiland is op dit moment véél populairder dan de zanger, en na de gepeperde grappen die Gordon op de radio maakte, geven we hem weinig kans.

Martien had al helemaal geen zin in een cross-over tussen Chateau Meiland en Paleis voor een Prikkie, en vergeleken met Gordon zijn Frank en Rogier toch behoorlijk rustige gasten!