Fotograaf
ANP (Anneke Janssen)
Gordon Heuckeroth met winterjas

Gisteravond was Ferry Doedens te gast bij Jinek. En zijn optreden bij de talkshow maakte veel indruk op Gordon!

Openhartig

Ferry Doedens schoof gisteren aan bij Eva Jinek. Daar vertelde hij over zijn vertrek bij GTST en zijn plannen voor het nieuwe jaar. Natuurlijk mochten zijn erotisch getinte foto’s en video’s op OnlyFans ook niet onbesproken blijven. Daarnaast zong hij zijn nieuwe single ‘Gevallen’. Veel kijkers waren onder de indruk van de openhartige Ferry… en één van hen blijkt niemand minder dan Gordon Heuckeroth!
 


‘Star quality’

Via Instagram steekt Gordon zijn zingende collega een hart onder de riem. “Lieve Ferry Doedens, wat ben ik trots op jou na je optreden bij Jinek”, schrijft hij op het sociale medium. “Ik zag gelijk de star quality. Een ster die nog lang zal stralen in welke vorm dan ook.”

Article continues after the ad

#Stopnegatiefgezeik

Volgens Gordon hoeft Ferry Doedens zich dan ook geen zorgen te maken over de negatieve gevolgen van zijn OnlyFans-uitstapjes. “Zingen kun als geen ander en je hebt gewoon zoveel kwaliteiten, dus waarom niet alles laten zien en horen?”, vraagt Gordon zich af.

 


‘Diep ontroerd’

Hij sluit de lofzang af met de veelzeggende hashtags #Stopnegatiefgezeik en #Laatzemaarlullen. Ferry Doedens zelf kan de complimenten aan zijn adres wel waarderen. “Diep ontroerd door je lieve woorden. Dankjewel!”, schrijft hij bij het bericht van Gordon.