Zanger en presentator Gordon stelt zijn nieuwe single, De Heling, uit. Hij is mentaal gezien nog niet in staat om er van te genieten nadat hij slachtoffer werd van een brute overval, vernedering en mishandeling.

Article continues after the ad

De single-release gaat nu naar volgende maand. "Ik ben op dit moment nog niet in staat hier optimaal van te genieten en dat zou toch wel moeten want dit nummer betekent ontzettend veel voor mij en misschien nu wel meer dan ooit", schrijft hij in een nieuwe Insta-post.

'Niet sterk genoeg'

Gordon geeft in het berichtje aan zijn fans aan dat hij nog niet in staat is om de release nu te laten plaatsvinden. "Ik dacht dat ik sterk genoeg was, maar helaas. Ook ik zal m’n rust en veiligheid weer moeten vinden." Gelukkig vindt hij nog wel steun in de vele hartverwarmende reacties van fans en volgers. "Dank voor jullie geduld en al jullie lieve berichten, schattige cadeautjes en al die liefde die ik voel uit het hele land, dit doet me echt enorm goed."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen en de impact hiervan heb ik besloten om de release van mijn nieuwe single 'de Heling' te verzetten naar 12 november. Ik ben op dit moment nog niet in staat hier optimaal van te genieten en dat zou toch wel moeten want dit nummer betekent ontzettend veel voor mij en misschien nu wel meer dan ooit. Ik dacht dat ik sterk genoeg was maar helaas ook ik zal m’n rust en veiligheid weer moeten vinden. Speciaal voor al mijn fans zal ons label Music Made in Holland de komende tijd wat sneak previews gaan plaatsen op mijn youtube kanaal Gordon official (gebruik de link in bio ) . Wanneer je je abonneert worden jullie op de hoogte gehouden. Dank voor jullie geduld en al jullie lieve berichten, schattige cadeautjes en al die liefde die ik voel uit het hele land, dit doet me echt enorm goed. Tot snel!liefs Gordon #opkrachtenkomen #traumatisch #tijd #wemoetendoor #sterkzijn #deheling #inherstel #babysteps

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Diep dal

Gordon heeft de afgelopen tijd een shitload aan ellende meegemaakt. Hij raakte besmet met het coronavirus, komt nog altijd bij van die traumatische overval én kreeg gisteren weekblad Story op zijn dak, die in eerste instantie suggereerde dat hij - terwijl 'ie wist van zijn corona-besmetting - een bejaardentehuis bezocht. Later bleek dat Gordon op dat moment helemaal niet wist of hij besmet was of niet. En hij hield tijdens zijn bezoekje gewoon afstand. "Wat een smerig leugenachtig stuk in de Story. Alsof ik mezelf niet bewust ben van de gevaren", sloeg hij woest terug. "Fake news dus en volledig feitelijk onjuist." Story heeft het nieuwtje inmiddels aangepast.