Source
Talpa/SetVexy

Na Gordons Pride-feest, wat Ferry Doedens mogelijk de rol van Lucas Sanders kostte, liet Gordon zich testen op het coronavirus. De zanger/presentator heeft het virus níet, want de opnames voor zijn show 100 Jaar Jong zijn weer begonnen!

In 100 Jaar Jong volgt Gordon Nederlanders die de 100 jaar hebben aangetikt. Wat is het geheim waardoor ze deze magische leeftijd behaald hebben?

De show is vaak aandoenlijk, en barst tegelijkertijd van de humor. Als je een jaar of 100 bent heeft het leven weinig verrassingen meer voor je in petto, en de oudjes reageren vaak hilarisch! Zoals Lenie, die een paar flessen drank gaat halen onder het motto: “Als ik ze zelf niet meer opdrink, moeten ze het op m’n begrafenis maar opmaken.”

Article continues after the ad
 
Ja, als we Lenie moeten geloven is het geheim van een lang leven eenvoudig: Drank!
 

 

Gordon, 100 Jaar Jong

Het eerste seizoen van 100 Jaar Jong werd niet overdreven goed bekeken, maar de mensen díe keken waren erg onder de indruk. Vanwege de mooie verhalen van de oude besjes, natuurlijk, maar óók door de integere aanpak van Gordon. De presentator was na het eerste seizoen zowat sprakeloos van alle positieve reacties, en dat... overkomt hem niet zo vaak.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eerste draaidag zit erop! #mooisteprogrammaooit #nieuweserie #trots #100jaarjong #inherstel

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Gisteren was de eerste draaidag van het tweede seizoen van 100 Jaar Jong, en Gordon deelde na afloop een foto, met een speciaal 100 Jaar Jong-mondkapje! Verstandig, want je moet er niet aan denken dat Gordon zijn nieuwe (oude?) vriendinnen en vrienden aansteekt.

Wanneer het tweede seizoen van de realityshow precies verschijnt is nog niet bekend; het wordt ergens na de zomer uitgezonden op SBS6.