Gordon Heuckeroth

Aanstaande vrijdag is het dan echt zover: na vijftien jaar trouwe dienst stopt Matthijs van Nieuwkerk met De Wereld Draait Door. Maar niet iedereen legt zich neer bij het afscheid van de talkshowkoning. Al eerder klonk op sociale media de roep om het vertrek van Matthijs uit te stellen tot na de coronacrisis. Veel kijkers putten troost uit de combinatie van heldere informatie over de virusuitbraak, indrukwekkende verhalen van uiteenlopende gasten en ontroerende muzikale optredens. En Gordon lijkt zich nu aan te sluiten bij deze alsmaar groeiende groep!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

OPROEP AAN MATTHIJS van NIEUWKERK . Lieve Matthijs, ik sprak hierover met mijn lieve vriend/soort kind GORDON en beiden zijn we ervan overtuigd dat DWDD op dit ogenblik NIET Kan stoppen. Wij (de Nederlanders dus) hebben op dit moment een grenzeloze behoefte aan vastigheid vooral op Radio en TV en jouw programma is een van de pijlers waarop wij kunnen steunen. Jouw inzicht en vakmanschap zijn onontbeerlijk, we kunnen niet zonder. We zitten allemaal thuis missen de communicatie met familie en vrienden en willen nu vertrouwde gezichten zien, de mensen waarop we kunnen bouwen en waar we vertrouwen in hebben. Wij, de kijkers dus hebben op dit moment geen behoefte aan een nieuwe programmering.> Mensen die we vertrouwen. En dat ben jij. Dus Ga vooral door met jouw fantastische redactie, Ik hoop dat jullie beseffen hoe belangrijk jullie voor ons thuiszitters momenteel zijn. BNN/VARA ik hoop dat jullie gehoor kunnen geven aan deze oproep,. Ik heb grote bewondering voor mijn collega's bij de radio en TV, zij voorzien in een enorme behoefte nu, dus MATTHIJS GA DOOR VOORLOPIG. WE HEBBEN JE NODIG! #deeldezepost #nederlandheeftjenodig #bestetroostnu #dwdd #mathijsvannieuwkerk #nietstoppennu

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


‘Vakmanschap’

Bij monde van voormalig presentatrice Tineke de Nooij deelde Gordon een gedeelde oproep aan Matthijs. Daarin schrijft het duo: “Wij hebben op dit moment een grenzeloze behoefte aan vastigheid vooral op radio en tv, en jouw programma is een van de pijlers waarop wij kunnen steunen. Jouw inzicht en vakmanschap zijn onontbeerlijk. We kunnen niet zonder.” Gordon en Tineke sluiten hun smeekbede met: “Matthijs, ga zo door voorlopig. We hebben je nodig!

‘Hartverwarmend’

Of de actie van Gordon zin heeft, valt te betwijfelen. Eerder reageerde een woordvoerder van BNNVARA al op de vele oproepen om het vertrek van Matthijs nog even uit te stellen: “Dat er op sociale media wordt gevraagd om DWDD langer door te laten gaan is hartverwarmend, maar het is niet aan de orde.”

Article continues after the ad